Category Archives: Vásárlás

Elektromos seprű forgatható fejjel

Mindennapi tevékenység a takarítás, ehhez pedig a gyártók már különféle praktikus termékeket készítettek, hogy megkönnyítsék a feladatot. Egyszerű és roppant kényelmes az elektromos seprű használata, ami előre, hátra és oldalirányú mozgásban is hatékonyan tisztít. A morzsákat, port, szöszöket egyaránt felszedi, sarokkefékkel van ellátva, így a falak mentén és a sarkokban is könnyen alkalmazható.

A távirányítós autó mindig népszerű

Ahogyan a mindennapi használati tárgyakban, úgy a gyermekeink játékai körében is egyre nagyobb teret nyer a technika, az elektronika. A távirányítós autó az egyik legnépszerűbb ilyen termék és nemcsak a fiúk körében. Srácok és lányok, sőt, felnőttek is örömüket lelhetik egy-egy ilyen kis kocsi vezetésében, ami akár hosszú órákig tartó szórakozási élményt nyújthat.

Kiváló dr Kristi Funk kezelési módszere

A mellrák megelőzésére nagyon sok helyen hívják fel a figyelmet, többek között a médiában is, azonban gyakran azt sem tudjuk, hogy megbízható-e az adott útmutatás. Van viszont egy könyv, dr Kristi Funk melldaganat-specialista és szaksebész műve, Az egészséges női mell kézikönyve, ami hasznos gyakorlati tanácsokkal látja el a nőket ebben a témában.