Fúrókalapács kimagasló átütőerővel

By | 2023. július 30. vasárnap

Vannak olyan helyzetek, amikor a szép szavak kevesek és komoly erőre van szükség a feladatok elvégzéséhez. Legyen szó a fal áttöréséről vagy bontásáról, a fúrókalapács ideális munkatársnak minősül ebben a tekintetben. Az elnevezése nem véletlen, hiszen a technológiából adódóan, sokkal inkább repeszti az anyagokat, mintsem fúrja azokat.

Az olyan kemény anyagoknál, mint a beton, ez éppen kapóra jön, mert csak így lehet vele gyorsan haladni előre. A fúrókalapács beállítástól függően, alkalmas fúrni, ütvefúrni vagy vésni. A célnak megfelelően kell kiválasztani és behelyezni a megfelelő szerszámszárat. Az SDS-Plusz befogás kényelmes és mindenekelőtt gyors cserét tesz lehetővé, valamint növeli a stabilitást, biztonságot.

A gyakran brutális erőnek azonban van hátulütője, mert a készüléket olykor órákon keresztül tartani kell. A rezgés, amit lead a készülék azonban elviselhető, mivel a fúrókalapács gumírozott markolattal rendelkezik, ami stabil fogást nyújt és még a rázkódást is csökkenti. A mechanikus kuplung és fordulatszám szabályozás már csak hab a tortán.