Tropicarium, mint szülinapi zsúr helyszín

By | 2014. április 7. hétfő
Tropicarium

Tropicarium

Szinte nincs olyan gyermek, aki ne töltené szívesen szabadidejét állatkertekben, vadasparkokban. Az izgalmas állat-, és növényvilág felfedezése minden apróság számára új és érdekes kalandnak bizonyul. A főváros „cápás állatkertjeként” ismert Tropicarium ideális választásnak bizonyul családi programok szervezéséhez, de akkor is remek döntés a trópusi környezet, ha születésnapi zsúr szervezéséről van szó. A komplexum játékos idegenvezetéssel egybekötött lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnék gyermeküket már a zsúr helyszínének megválasztásával is meglepni, és életreszóló élményt okozni ezzel.

Nem véletlen örvend a komplexum rengeteg látogatónak, hiszen a több ezer halfajta, a hüllők, a kétéltűek, a majmok, a szabadon repülő madarak, az aligátorok, és az akár meg is simogatható ráják olyan vonzerőt jelentenek a helynek, amiért sokan szervezik ide szabadidős programjukat. A helyszín legnépszerűbb pontjának természetesen a cápaakvárium alatt fekvő mintegy 12 méteres folyosó számít, ahol a látogatók betekintést nyerhetnek a víz alatti világ izgalmaiba, persze nem elhanyagolva azt sem, hogy közben tigris-, és barna cápák úszkálnak körülöttük, akár karnyújtásnyi távolságban.

A gyermekek számára péntekenként lehetőség nyílik a komplexum tárgyalójában születésnapi zsúr szervezésére, mely természetesen idegenvezetéssel, és egy körülbelül másfél órás Tropicarium-túrával egybekötött. A trópusok állat-, és növényvilágában való kalandozás közben a kicsik megtekinthetik a karantént és a szűrőházat is, melyek egyébként a látogatók előtt zárva vannak. A feldíszített tárgyalóban közös falatozás, tortaevés, valamint az ajándékok átatása követhetik a kétségkívül izgalmas, állatsimogatással egybekötött programot.

A tropicarium.hu szolgáltatásai között azok is megtalálják számításukat, akik exkluzív rendezvényhelyszín iránt érdeklődve üzleti, vagy családi programok szervezéséhez keresik az ideális megoldást. Az akár 120 fő befogadására is képes galériás rendezvényterem különlegessége, hogy egyik fala tulajdonképpen a cápaakvárium, ahol az állófogadás, a céges vacsora, az esküvő, a divatbemutató, vagy éppen a legénybúcsú idején is ráják, cápák és rengeteg színes hal úszkál majd. Az exkluzív helyszín nem csak a trópusok élővilágát hozza közelebb a vendégekhez, de biztosítja mindazokat a felszereléseket és luxust, amire szükség lehet egy-egy rendezvény kapcsán.

Napjainkban felértékelődik a szeretteinkkel töltött idő, éppen ezért egyre többen igyekszünk olyan közös programokat szervezni, amelyek éppen különlegességüknél fogva maradnak emlékezetesek. Ehhez a Tropicarium és a felsorakoztatott több ezer állatfaj a páratlan szépségű környezetben kiváló lehetőséget teremt. Legyen szó a gyermekek számára rendezett szülinapi partyról, a céges rendezvények egyedi környezetben, profik segítségével történő megszervezéséről, vagy egy laza hangulatú családi programról, a trópusok és óceánok élővilágát bemutató helyszín remek választásnak bizonyul.