Sokat tud nyújtani a Kassai Irodaház

By | 2022. október 26. szerda
Kassai Irodaház

Kassai Irodaház

A konstruktív környezet döntő jelentőséggel bír, főként az olyan feladatok elvégzésében, amelyekben a koncentráció lényeges tényező. Az irodai munka, a rengeteg papír és adat közötti eligazodás komoly fókuszt követel. Időnként pedig szükség lehet a kellemes környezetben való lazításra. A Kassai Irodaház olyan feltételeket teremt, amivel minden cégvezető, kezdő vállalkozó meg lesz elégedve.

A 24/7 nyitva tartás, portaszolgálat, ingyenes parkolás, érintésmentes bejárat a belépést teszi egyszerűbbé. De ez még csak a kezdet! A Kassai Irodaház ingyenes wifit kínál a munkatársainak, valamint gyors internetet optikai kábel formájában. Az irodák többféle méretben elérhetőek és van konferenciaterem bérlésére is lehetőség.

Ami pedig a lazítást illeti, a Kassai Irodaház ebben szintén jeleskedik. Teakonyha, fedett dohányzó, az elme kitisztítására pedig egy 5000 m² park áll rendelkezésre. Mindezeket látva, máris kialakul bárkiben egy barátságos kép, ami mellé a kedvező és fix költségek tervezhető kiadást kínálnak. A Kassai Irodaház lehet az ugródeszka, ami egy felívelő pályához elengedhetetlen.