Mire figyeljünk a Pedrollo szivattyúnál?

By | 2021. január 18. hétfő
Pedrollo szivattyú 

Pedrollo szivattyú

Első ránézésre nem tűnik komoly szerkezetnek. Viszont a Pedrollo szivattyú számtalanszor bebizonyította, hogy milyen hatékony működésre képes. Kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik a folyadéktovábbítás terén.

Az önfelszívó Pedrollo szivattyú sokoldalú felhasználási lehetőségeket kínál. A telepítését követően megoldható a nagyobb csarnokok, üvegházak, műhelyek, gazdaságok, de akár a háztartások vízellátása is.

A beépítésük egyszerűen kivitelezhető és ezt követően sokáig működőképesek maradnak, miközben nem kell a karbantartásukra időt és energiát fordítani. A rendelés során elsősorban a teljesítményre kell figyeljünk, ami kW van megadva. Ahogy növekszik ez az érték, úgy nő a Pedrollo szivattyú emelési magassága is.

Továbbá a teljesítmény azt is meghatározza, hogy hány liter folyadék szállítására képes percenként egy Pedrollo szivattyú. Például a 1,5 kW változat 10-80 liter mozgatására képes percenként. Érdemes az adott feladathoz a megfelelő teljesítményt választani az energiatakarékosságot illetően.