Komfortosabbá teszi az elményt a szauna világítás

By | 2021. január 17. vasárnap
szauna világítás

Szauna világítás

A szaunázás élményét a megfelelő világítás még jobbá tudja tenni. A szakemberek ezért sem feledkeznek meg a szauna világítás fontosságáról, olyan eszközök mellett döntve a szereléskor, beépítéskor, amelyek harmóniát és kellemes hangulatot sugároznak magukból, megteremtve azt az atmoszférát, ami még inkább segít a feltöltődésben és relaxálásban.

Milyen megoldások, eszközök mellett lehet és érdemes dönteni? Mostanra már a szauna világítás egyet jelent a LED és optikai szál technológiával. Az efféle kellékekkel el lehet érni azt a kellemes hangulatot, ami egy jó szaunához illik. Igazán népszerű például a 12 darabos LED, ami meleg-fehér színt biztosít.

Aki már használta ezt, nem bánta meg a döntését, hiszen a szauna világítás még egyedibbé vált ezzel. A LED-es világításnak köszönhetően kellemes meghitt élményben lehet része mindenkinek szaunázás közben. Kétségtelen, hogy a LED az egyik legprofibb módja a világításnak. Ez hatékony, keveset fogyaszt és igen erős fényt biztosít.

Az is hatalmas előny, hogy az ilyen típusú világítás széles körű alkalmazást tesz lehetővé. A szauna világítás megoldható a 12 darabos LED szettnek köszönhetően mondjuk a mennyezeten, csillagos ég formájában. Sőt, jó választás lehet a fal mentén telepített kő vagy fa textúrájának hangsúlyozására is. A goldinfrafutes.hu internetes shopban megvehetőek a fő tartozékok.

Termosztát infrapanelhez: milyen termék mellett éri meg dönteni?

A shop persze nem csupán ezeknek az árusításával foglalkozik. Itt megrendelhető a termosztát infrapanelhez, amivel még könnyebb lesz a fűtésszabályozás. A Q7 például egy igazán intelligens modell, ami sok helyen bevált már. A termosztát infrapanelhez rádió hullámokkal kommunikál a fűtőberendezéssel.

Az elején össze kell hangolni a termosztátot az infra panellel a használati utasítás szerint. A kellék mellett szól, hogy egyszerű a működése és nem igényel mást, csak egy ceruza elemet. Ennek hála bárhová helyezhető a szobában, sőt, akár falra is rakható két kicsi tiplivel. A termosztát infrapanelhez beállítható heti programmal is. A termék több infra panelt is tud egyszerre vezérelni, akár 15 méteren belül.