Milyen tényezők alakítják az őrzött betegszállítás árakat?

By | 2020. december 16. szerda
őrzött betegszállítás árak

Őrzött betegszállítás árak

A betegszállítás szolgáltatás remek lehetőséget nyújt azoknak, akiknek fontos a gyorsaság és a precizitás. A kérdés már csak az, mennyibe kerül mindez? Az őrzött betegszállítás árak végső formáját számos tényező alakítja. Az első szempont, aminek mentén az árak változhatnak, az a földrajzi hely.

Az Ambu-life csapatánál a földrajzi hely függvényében négy típusú árkategória van: a Budapest kerületeire, a Pest megyére, az ország egyéb területére és a külföldi országokra vonatkozó ártáblázat. A végső díjat természetesen az is alakítja, hogy csak oda, illetve oda és vissza történik a betegszállítás.

Érdemes külön kiemelni, hogy az Ambu-life Mentőszolgálat Bt. esetében az őrzött betegszállítás árakat nem befolyásolja az, hogy munkaszüneti napon, esetleg ünnepnapokon kívánjuk igényelni a szolgáltatást. Az Ambu-life profi gárdája a páciensek kényelmét és jólétét hivatott szolgálni, így a személyre szabott árak is az abszolút megfizethető kategóriába tartoznak. A konkrét díjakkal kapcsolatosan keressük a csapatot bizalommal!