A használt autó átvizsgálása nagyon fontos

By | 2020. december 16. szerda
használt autó átvizsgálás

Használt autó átvizsgálás

Cserélné már elavult autómobilját? Amennyiben használt autó vásárlásában gondolkozik, érdemes utánajárnia a kiszemelt gépjármű előéletének, hiszen nagy pénzeket bukhat egy rosszul végződő üzletkötésen. Nem is kérdés tehát, miért szükséges a használt autó átvizsgálás? Szervizünkben ez tökéletesen kivitelezhető, mivel mindenféle modern, professzionális eszközünk rendelkezésre áll, emellett persze az alkalmazottak szakképzettsége is figyelemreméltó.

Ha Budapesten vagy a környező települések valamelyikén él, akkor minden bizonnyal a feltételeink teljes mértékben megfelelnek majd az elvárásainak. A használt autó átvizsgálás elvégezhető oly módon is, hogy még csak meg sem kell személyesen jelennie nálunk, mert mindent elintézünk.

Elmegyünk a megbeszélt helyszínre a kiválasztott autóhoz, majd részletes, a kocsi egész külső és belső szerkezetét felmérő jelentést készítünk, amit levélben juttatunk el a megrendelőnkhöz. A használt autó átvizsgálás díjáról a számlát elektronikusan állítjuk ki, amit aztán átutalással rendezhet.