Miket gyárt a Konecranes vállalat?

By | 2019. október 8. kedd
Konecranes

Konecranes

Az iparnak számos olyan területe van, ahol nélkülözhetetlen valamilyen emelőeszköz, hol kisebb, hol pedig nagyobb. Kiváltképpen a nehéziparnak vannak olyan területei, ahol emelőeszköz nélkül megállna a termelés, hiszen olyan terheket kell, akár percenként megemelni, amire az emberi erő már nem elég.

A Konecranes olyan vállalat, ahol kimondottan nagyteljesítményű emelőket és darukat terveznek, gyártanak. Már évtizedek óta igyekeznek az ipar különféle területeiről érkező igényeket kielégíteni. A szakemberek tisztában vannak azzal, hogy a minőség mennyire fontos, hiszen ezen áll vagy bukik egy vállalat életben maradása, éppen ezért minden emelőeszköz megtervezése előtt megismerkednek azzal az iparággal, amelyiknek készülnek gyártani, majd felmérik azokat a lehetséges eseteket, ahol és amiben használni fogják majd az emelőgépeket.

Ezt követően kerül sor a gyártásra. Az emelőeszközök az iparban betöltött szerepüket és fontosságukat szem előtt tartva, a Konecranes mindig a legtöbbet igyekszik nyújtani az ügyfeleinek.