Praktikus autós gyorstöltő beszerzése itt

By | 2019. október 8. kedd

Az okostelefonok töltői rendszerint 2 órás munkaidőt kérnek ahhoz, hogy a készüléket 100%-ra feltöltsék. Az autós gyorstöltő viszont gyorsabban végzi el a faladatot, vagyis mintegy félórára van szüksége. A 18W-nál erősebb típusok tartoznak igazán az autós gyorstöltő kategóriába, érdemes erre odafigyelni vásárláskor.

A kereskedelemben már intelligens, vezeték nélküli változatok is kaphatóak, amelyeknél cseppet sem érzékelhető a különbség, vagyis a feltöltés gyorsasága nem csökken a hagyományos modellekhez képest. A vezeték nélküli verziók kimondottan jók az autókban, nem akad bele a kéz sebességváltáskor vagy más gombok nyomkodásakor.

A kínálatban nemcsak tartó formájú autós gyorstöltő létezik, de rendelhet akár 4 porttal ellátott, szivargyújtóba dugható adapter is. Utóbbi különösen akkor hasznos, ha külön GPRS, esetleg kamera is van, aminek kell a folyamatos áramellátás. Utóbbi rendszerint kifinomult áramkör kialakítással készül túlmelegedés, túláram és túltöltés elleni védelemmel. Rendeljen cégünk honlapján keresztül, ha ilyen eszközre volna szüksége!