Könnyű és masszív fém polcrendszer

By | 2020. január 19. vasárnap
Fém polcrendszer

Fém polcrendszer

Tárolás szempontjából érdemes a praktikus megoldásokat választani. A raktárakban, az üzlethelyiségekben, a szerelőműhelyekben, de még otthon a garázsban is jól jöhet egy fém polcrendszer. A dizájnját tekintve azt lehet mondani, hogy modern és letisztult, ugyanis nem díszítőelemnek készült.

Polconként akár 70-80 kg is rápakolható, ami azért tetemes súlynak számít, mégis egy könnyű, ám masszív szerkezetről van szó. Persze a raktárakban használt változatok ennél sokkal nagyobb súllyal is megbirkóznak.

Amiért sokan kedvelik a fém polcrendszereket az a hosszú élettartam és a jól átgondolt kivitelezés. Az összeállítása és a szétszerelése egyszerű, akár csavarok nélkül is megoldható, hiszen a kínálatban ez a változat is megtalálható.

Ilyenkor csak egymásba kell csúsztatni az elemeket és máris összeállt a fém polcrendszer. Rendelés esetén előbb fontos felmérni, hogy mekkora teherrel szeretnénk megpakolni a fém polcrendszert, majd ennek megfelelően válasszunk! A csavaros változatoknál a saroklemezek plusz kötést biztosítanak a nagyobb teherbírás érdekében.