Dagasztógépek az igényekhez mérten

By | 2020. január 19. vasárnap
Ipari dagasztógép

Ipari dagasztógép

A friss, ropogós péksütemények illatát megérezve mindenki elcsábul. Azért, hogy ezek ennyire finomak és omlósak legyenek, szükség van a megfelelő állagú tésztára.

Otthon az elkészítése még kivitelezhető dagasztógépek nélkül, de ha ennél sokkal nagyobb mennyiségről van szó, mint például amennyi egy pékségben, vagy étteremben szükséges, akkor már be kell vetni a nehéztüzérséget. Ebben az esetben érdemes átnézni az dagasztógépek kínálatát az inoxplaza.hu webáruházban.

Különböző kapacitású gépek között lehet válogatni, amelyeknek az árfekvésük is a teljesítményüknek megfelelően eltérő lehet. A számok ebben az esetben is mindent elárulnak, ha azt vesszük figyelembe, hogy egy átlagos konyhában elég lehet egy 10-20 literes változat, míg a vendéglátó egységekben ezeknél jóval nagyobb 30-50 literes változatokra van szükség.

Az itt található dagasztógépek mindegyike minőséginek számít, hiszen a tésztával érintkező felületek egytől-egyig rozsdamentes acélból készültek és jelentősen lerövidítik a dagasztás időtartamát.