Kiváló befektetés a Pedrollo 4BLOCKm 2 10 búvárszivattyú

By | 2021. február 9. kedd
Pedrollo 4BLOCKm 2 10

Pedrollo 4BLOCKm 2 10

A megfelelő vízellátás egyértelműen kulcskérdés a háztartások esetében, ezért erre muszáj hatékony megoldás találni! Szerencsére a legtöbb vidéken már biztosított a vezetékes víz jelenléte a közműhálózatok révén. Ugyanakkor ennek is megvan a maga előnye és hátránya, ami főként a költségek folyamatos növekedésében érhető tetten. A Pedrollo 4BLOCKm 2 10 megoldást kínál erre bizonyos szempontból. A búvárszivattyú ugyanis összeilleszthető házi vízmű rendszerekkel, amelyek gondoskodnak minden igény kielégítéséről, amennyiben a víz minősége ezt lehetővé teszi.

A költségek több tekintetben is leszoríthatóak a Pedrollo 4BLOCKm 2 10 pompa alkalmazásával, mert ha fogyasztásra alkalmatlan is a kútból, természetes forrásokból kinyert víz, attól azt még fel lehet használni a lakás körül, WC öblítésre, mosásra, mosogatásra, gyakran fürdésre, takarításra, öntözésre. A Pedrollo 4BLOCKm 2 10 nagyon tartós termék, amit széles palettán lehet bevetni.

Kisebb ipari és mezőgazdasági rendszerek ellátására szintén megfelel. Az emelési magassága eléri a 66 métert, a folyadékszállítási kapacitása pedig a 60 litert percenként. Több műszaki adatért kattints ide! A tapasztalatok eddig nagyon biztatóak. A több mint 10 éves távlatban történő értékesítés során csak nagyon kevés meghibásodásról érkezett visszajelzés. A telepítése egyszerű, amit el lehet végezni saját kezűleg, vagy szakember segítségével. Tudj meg erről többet, ezért kattints ide.

Alkalmas vízszintes elhelyezésre, de ebben az esetben a köpenycső alkalmazása kihagyhatatlan. Gyárilag összesen 20 méter kábellel szerelt, de ez gyakran nem elég, főleg a mélyebb kutaknál, ezért bátran fordulj hozzánk segítségért! Szervizünkben megfelelő eljárás keretében kitoldjuk a kívánt mértékig a vezetéket és azt szigeteljük, teszteljük. Ha most rendelsz, még ajándék is jár a termék mellé, egy 5/4″-os méretű visszacsapó szelep, valamint 20 méter a víz alatt is használható tartókötél. Minden további információt megtalálsz az oldalunkon, csak kattints ide! Érdemes lecsapni a kínálkozó lehetőségre.