Az Apollo Fürdőszobaszalon egyedi kültéri medencéje

By | 2021. február 9. kedd
apollo Fürdőszobaszalon

Apollo Fürdőszobaszalon

Ha nyár, akkor fürdőzés. Ez pedig hol másutt, mint odakint a szabadban?! Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem vagyunk mindnyájan a zsúfolt strandok, vízpartok rajongói, mégsem szeretnénk lemondani e kétségtelenül szórakoztató kikapcsolódásról. Az Apollo Fürdőszobaszalon Modena háromszemélyes kültéri medencéje viszont maradéktalanul megidézi a pancsolás élményét, csak sokkal meghittebb körülmények között.

A gyöngyházkék színű medence a komfortról szőtt minden álmunkat valóra váltja a maga 37 masszázsfúvókájával, 3 kényelmes fejtámlájával, beépített fűtőmoduljával. A szóban forgó berendezés a modern kor terméke, ugyanis, ha úgy tartja kedvünk, akár zenét is hallgathatunk az önfeledt pancsolás közben, hála az USB csatlakozónak, illetve a beépített hangszóróknak és rádiónak.

A hatalmas kültéri egység rovarvédelemmel is el van látva. A medence funkcióit a felhasználóbarát digitális panellel irányíthatjuk. Az Apollo Fürdőszobaszalon medencéje természetesen nincs híján a hangulatos LED világításnak sem.