Implantátum Budapest forradalmi metódussal

By | 2022. február 10. csütörtök
implantátum Budapest

Implantátum Budapest

A technika és az orvostudomány folyamatosan fejlődik, napjainkban a fogász szakorvosok is olyan módszereket alkalmaznak, amelyekről néhány éve még nem is álmodhattunk volna. Ennek köszönhetően, forradalmi rendszerrel kivitelezhető az implantátum Budapest egyik kiváló fogászati központjában, a Relax Dental Centerben.

Magyarországon az első között alkalmazták az azonnal terhelhető IHDE svájci implantációs rendszert. Ennek a metódusnak számos előnye van a tradicionális fogbeültetés technikájához képest. Először is kevesebb fájdalommal jár, mert ez az implantátum Budapest fogászatán feltárás nélküli behelyezéssel készül. Meglehetősen hamar, mindössze 72 órán belül már rákerülhet a korona is az implantátumra.

Alkalmazható cukorbetegeknél, dohányosoknál és extra sorvadt állcsontok esetén egyaránt. A dentalcenterkelemen.hu weboldalon megtalálható egy videó is, amiben páciensek beszélnek az azonnal terhelhető IHDE implantációs technikáról. Ebből megtudhatjuk, hogy mennyire praktikus ez az implantátum Budapest területén.