Hol használatos a váltóolaj?

By | 2020. augusztus 15. szombat
váltóolaj

váltóolaj

A személy- vagy tehergépkocsik váltóit megfelelően karban kell tartani annak érdekében, hogy tökéletesen tudjuk használni ezeket. Olyan keresett termék a váltóolaj, ami egyszerűen nem hiányozhat a garázsból.

Minden üzemeltetési körülmény mellett és széles hőmérséklet-tartományban biztosít optimális kenést a hungarolube.hu webshopból beszerezhető LM ATF II D váltóolaj, amit azért is érdemes megvásárolni, mert ellátja a hidraulikus munkafolyadék feladatait is. Az alkalmazása javasolt személygépkocsik automata váltóin, tehergépkocsik, haszonjárművek, autóbuszok félautomata váltóiban, illetve szervokormányokban is. Ugyanakkor ipari nyomatékváltókban is használatos ez a váltóolaj, ahol a gyártó a fent említett minőséget írja elő.

Igazán jó áron vehető meg ez a termék a webáruházból, hiszen a félliteres kiszerelés mindössze 682 Forintba kerül. Rendkívül jó minőségű váltóolaj, ami nagy segítséget nyújt a kocsik működésekor. Ha szüksége van rá, akkor rendelje meg mihamarabb és a kiszállítás sem várat sokáig magára!