Csatornázatlan helyeken a szennyvíz tartály a megoldás

By | 2020. augusztus 15. szombat

„Magyarországon is sok olyan cég van, ami teljes körű szolgáltatást kínál a kisipari és háztartási szennyvizek kezelésére, tárolására, legyen szó bármilyen körülményről. Azonban csak a szennyvíz tartály jöhet szóba olyan helyeken, ahol a csatornázás még nincs kész.

Teljesen mindegy például a Container Marketnek, hogy egy parkoló iszap és olajfogóját, egy egész panzió szennyvízkezelését, vagy éppen nagyobb konyhák zsírfogóit kell biztosítani, minden esetben garantálni tudja azt a szennyvíz tartály fajtát, amelyik biztosan beválik.

Az lehet, hogy a víz elvezetésével nincs gond, hiszen a meglévő rendszernek köszönhetően az elfolyik valahogy, de az már más dolog, hogy hova is jut az. A csatornázás hiánya esetén több lehetőség nyílik a háztartási szennyvíz elhelyezésére, kezelésére. A legtöbb esetben tény, hogy a kisebb vagy épp a nagyobb szennyvíz tartály modellek élveznek elsőbbséget, hiszen ezek megbízhatóak és csak nagyon ritkán van velük gond.

A szakemberek kötelességüknek érzik elmondani a klienseknek, hogy véglegesen csatornázatlan területeken ezek a leggazdaságosabb megoldások. Kétség sem fér hozzá, hogy mondjuk egy szennyvíz tartály pár éves működtetése sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb is, mint mondjuk a zárt tartályok állandó szippantásával foglalkozni.

 

A Container Market és a 8 lábas konténer

A fent említett cég persze nem csupán a szennyvíztartályok forgalmazásával foglalkozik. Aki ismeri ezt a céget, az tudja, hogy itt a kis mérettel bíró 8 lábas konténer is megvehető. Igazából ez nem más, mint egy porta- vagy épp őrkonténer. Nagy előnye, hogy ez már szaniteregységgel is fel van szerelve.

A cég a termékeket kedvező bérleti konstrukcióban is kínálja, ezért nem muszáj megvenni, ha csak pár hétre van szükség a berendezésre. Megéri választani a cég konténerei közül, főleg akkor, ha a cél, egy minden igénynek megfelelő, zárt őrhely megvétele vagy bérlése.

A 8 lábas konténer még egyedi kialakításban is kérhető. Mi az oka annak, hogy rengetegen ezt a shopot választják? A pozitívumok közé sorolható a 8 lábas konténer esetében a gyors ajánlattétel, a rugalmas alkalmazkodás a kliensek elvárásaihoz, illetve az is nagy előny, hogy adottak az egyénre szabott fizetési konstrukciók.