Egy életre szól az egyedi karikagyűrű

By | 2021. augusztus 31. kedd
egyedi karikagyűrű

Egyedi karikagyűrű

Egy szerelmespár közös életútja kezdetének fő szimbóluma mindig is az esküvő volt és lesz. A család fő ékszereként és úgymond talizmánjaként pedig az egyedi karikagyűrű szolgál. Fontos, hogy ez a szimbólum különleges legyen. A megrendelésre készült jegygyűrűk ideálisak egy különleges szerephez. Az ilyen termékek nem csupán a családi állapot bizonyítékai. Ne feledje, hogy a legjobb esetben ezeket egy egész életen keresztül viselni fogja!

A LIKO Jewellery egyedi karikagyűrűi kiváló minőségűek és még hosszú évek után is megőrzik a változatlanul fényűző megjelenésüket. Ezen kívül egyedülálló lehetőséget kínálnak az ifjú pár jó ízlésének bemutatására, a stílusuk finom elemekkel való kiegészítésére és az ékszervilág új trendjeinek tudatosítására. Tudnia kell, hogy az üzletekben vásárolt késztermékek ára sok tényezőtől függ: az anyagköltségtől, az ékszerészek munkájától, a bérleti díjtól, az üzlet személyzetének fizetésétől és a közvetítők százalékától. Mindezek elkerülhetőek, ha nálunk rendel egyedi karikagyűrűt.

LIKO Jewellery az eredetiség szerelmeseinek

Koós Lili magyar ékszertervező, aki különféle nemesfémek felhasználásával készít exkluzív ékszereket. Hogy mi teszi őt és a LIKO Jewellery márkát egyedülállóvá nemcsak hazánkban, hanem globális szinten is? Nos talán az, hogy a különleges alkotásai senkit sem hagynak közömbösen, mert az ékszerek igazi ínyenceknek készültek. Sok természetes motívum található a magyar ékszertervező remekműveiben. A választék szokatlan, egyedi és eredeti termékeket is tartalmaz nemesfémek (arany és ezüst), valamint drága- és féldrágakövek kivételes összetételével.

A LIKO Jewellery márka ezüst és arany ékszerei saját karakterrel rendelkeznek és nemcsak a dizájn jellegzetessége, hanem a betétek luxusa is megkülönbözteti őket. Minden alkotásnak megvan a maga cselekménye és hangulata. A klasszikus kialakítású alkotások a mindennapi megjelenés szerves részévé válhatnak. Ha exkluzív ékszereket szeretne vásárolni, akkor tudnia, hogy a LIKO Jewellery termékeivel teljesen kifejezheti az egyéniségét és a gazdag belső világát.