Kézkímélő jellegű bio mosogatószer

By | 2021. szeptember 5. vasárnap

Bár léteznek már nagyon modern mosogatógépek, a legtöbb háztartásban még mindig kézzel mosogatnak és sokszor az erre a célra használt szerek allergiát okoznak, mivel vegyszeresek. Ezt a problémát elfelejthetjük, ha a bio mosogatószer mellett döntünk, sőt, így még a környezetünket is védjük.

Érdemes felkeresni az anyabioboltja.hu netes üzletet, aminek kínálatában sokféle bio termék lelhető fel. Például az Econut mosódiós glicerines bio mosogatószer kíméletlenül elbánik a szennyeződésekkel, közben citrus illata áthatja az egész konyhát. Ugyanakkor kézkímélő jellegű, amit glicerintartalmának köszönhet. Kiadós termék, sokáig elég, mert hatékony felhasználásához elég csupán egyetlen csepp, az is annyi habot képez, amivel sok pohár, tányér és egyéb edények elmoshatóak.

Nagyon jó választást jelent ez a bio mosogatószer, amit literes kiszerelésben vásárolhatunk meg a webshopból. Anyagilag sem megterhelő a beszerzése, hiszen mindössze 1540 Ft az ára. Rendelje meg minél hamarabb a terméket és a kiszállításra sem kell sokat várnia!