Az evezőgép kiváló lehetőséget biztosít az otthoni edzésre

By | 2015. július 25. szombat
Az evezőgép minden izomcsoportot megmozgat

Az evezőgép minden izomcsoportot megmozgat

Épp testben épp lélek, tartja a régi közmondás. Testünk formában tartásával nemcsak fizikai, hanem mentális képességeinket is fejleszthetjük. Ha nincs ideje edzőterembe járni, szerezzen be otthonra néhány hasznos kondigépet! Az evezőgép igen népszerű a sportolni vágyók körében, hiszen ez rengeteg izmot egyszerre megdolgoztat.

Ezzel a kiváló sporteszközzel a kar és láb izmai mellett, a hátnak az izmait is edzésben tarthatjuk. Csendes működése lehetővé teszi, hogy bármikor használhassuk, hiszen nem zavarja sem a szomszédokat, sem a család többi tagját.

Az evezőgép nehézségi fokozatai lehetővé teszik a folyamatos fejlődést. Beállítása roppant egyszerű és jól látható kijelzőn folyamatosan figyelemmel kísérheti a pulzusszámot, illetve az elégetett kalóriák számát is.

A Fittsport webáruházba több típusú evezőgép is megvásárolható, rendkívül kedvező áron. Így bárki egyszerűen hozzájuthat egy ilyen remek fitneszgéphez. Az edzés után egyszerűen csukja össze, így kis helyen is elfér. Beteheti akár az ágy alá is, de az ajtó mögött is elfér.