Egy profi ponyva nagyker Budapest területén

By | 2015. július 26. vasárnap
Ponyva nagyker Budapesten

Ponyva nagyker Budapesten

Az erős ponyvákat számtalan területen lehet alkalmazni kiválóan, kezdve a teherautók lefedésétől, egészen a hatalmas reklámfelületek biztosításáig, mindenhol szükség van erre az anyagra. Budapest térségében több ponyva nagyker is működik, ahol beszerezhető a szükséges anyag. Amennyiben hatalmas választékra és kiváló minőségre vágyik, akkor keresse az Aka Digital Média Kft.-t! Itt mindent megtalál, amire szüksége lehet.

A fényáteresztő víztiszta ponyváktól kezdve, a teljesen fényzáró ponyváig, mindenféle anyaggal rendelkeznek. Ez a ponyva nagyker nyolc évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a magyar vásárlók előtt. A profi szakemberek tökéletesen értenek a különböző ponyva anyagokhoz, ezért biztos lehet benne, hogy mindig kitűnő minőségű és az igényeinek megfelelő árut kapja a pénzéért. Az átlátszó ponyvák kiválóan alkalmasak a teraszok befedésére, hogy megvédje azokat az időjárás szeszélyeitől. Ugyanakkor kombinálható is, például a sátorponyvával, így a rendezvénysátrak fényáteresztő nyílásainak fedésére is alkalmas.

Tulajdonképpen ablakként funkcionál a rendezvénysátrakon. Sátorponyva is többféle van. Vannak a vékonyabb anyagok, amelyek túrasátrak készítésére alkalmas, erős, vízhatlan anyagok. Ugyanakkor vannak vastagabb, erősebb sátorponyva anyagok, amelyek rendezvénysátrak, pavilonok készítésére is kiválóak, ami felhasználnak a teherautók beburkolására is. A ponyva nagyker raktáraiban hatalmas mennyiség áll ezekből rendelkezésre, hogy soha ne történjen fennakadás.

A színes anyagokra kiválóan lehet nyomtatni is, ezért gyakran alkalmazzák ezeket óriásplakátok készítésére, amelyeken különböző termékeket, eseményeket, szolgáltatásokat reklámoznak. A speciális szövési technológiának köszönhetően, ezek az anyagok rendkívül strapabíróak. Ellenállnak a napsütésnek, az esőnek, de még az erős szélviharok sem tudnak kárt tenni bennük. A ponyva nagyker az interneten is elérhető és rendelését leadhatja akár telefonon is. Budapest területén belül kiszállítják Önnek a rendelt árut, a vidéki vásárlóknak pedig futárcégek segítségével juttatják el.