Az Énok összes könyve online is megrendelhető

By | 2020. március 4. szerda

Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy férfi, akit Énoknak hívtak. Akár így is kezdhetnénk a mesébe illő elbeszélésünket, ha nem léteznének megkérdőjelezhetetlen tények a szóban forgó jeles férfi csodás életéről és kézzel fogható eredményeiről. Az Énok összes könyve, amint azt a címe is tökéletesen érzékelteti, a hihetetlen kisugárzású, bölcs próféta elbeszéléseit összegzi.

A legenda szerint, Énok egyszerű halandóként látta meg a napvilágot, ám kimagasló teljesítménye, erkölcsi eszméi és párját ritkító jelleme miatt, az Úr a halála után magához emelte és az angyalává tette. Énok pedig átadta az emberiségnek az elbeszéléseit, amelyek jórészt próféciák voltak a jövőre vonatkozóan.

Ez a vitathatatlanul izgalmas alkotás bárkinek remek olvasmány-élményt nyújt, de azok, akik inkább a történelmi átfedéssel megfűszerezett vallástani elbeszéléséket preferálják, valószínűleg a soron következő nagy kedvencüket tarthatják a kezükben, ha úgy döntenek, az Angyali Menedék kiadótól megvásárolják az Énok összes könyve című kiadványt.