A mobilra optimalizált honlap fontossága

By | 2015. április 21. kedd
Mobilra optimalizált honlap

Mobilra optimalizált honlap

Az okostelefonok és a tabletek terjedése bizony egy problémát vetett fel a különféle weboldalak esetén, amit nem lehet elkerülni. Ez pedig nem más, mint a megfelelő felbontás elkészítése. A mobilra optimalizált honlap szükséges ahhoz, hogy egy cég lépést tudjon tartani a fejlődéssel. Amennyiben weboldalára egy potenciális vagy nagyobb megrendelést leadó ügyfél érkezik, de nem tudja megnyitni oldalát mobiltelefon segítségével, akkor bizony egy jelentősebb mértékű megrendeléstől eshet el. A Google is bejelentette nem is olyan régen, hogy egy új rangsorolási tényezőt fog figyelembe venni.

Ez pedig nem más lesz, mint a mobilbarát weboldal. A Google már hozzá is kezdett annak az algoritmusnak a teszteléséhez, amelyik a mobilbarát honlapokat rangsorolni képes. 2013 júniusában jelentették be, hogy azok a weboldalak büntetést fognak kapni, amelyek nem rendelkeznek mobilra optimalizált kialakítással. Amennyiben Ön is szeretné honlapját keresőbaráttá és mobilbaráttá tenni, akkor érdemes egy próbát tennie a primahonlap.hu szakembereivel.

A profik minden elvárást szem előtt tartanak és nagymértékű tapasztalatuknak köszönhetően, tökéletes munkát végeznek. A mobilra optimalizált honlap egyszerűen néhány szempont betartásával elkészíthető, de kizárólag szaktudás birtokában. Az okostelefonokhoz manapság már elképzelhetetlen az a fajta előfizetés, amelyikben bizonyos mennyiségű internet is helyet foglal. Ezeket már igen olcsón elérhetik a felhasználók. Az internet sok esetben nagyon jól jön egy okostelefonon, amikor valahova el kell jutni vagy meg kell találni egy cég elérhetőségét.

A mobilra optimalizált honlap garantáltan meg fogja növelni a látogatók számát, amely által a bevételek is megtöbbszöröződnek. Napjainkban egyre több nyilvános wifi hálózat működik a tömegközlekedési eszközökön, kávézókban, iskolákban és különféle intézményekben. A mobilra optimalizált honlap elsődleges szempontja, hogy a képernyő mérete és felbontása ideális legyen az okostelefonokhoz és a kisméretű tabletekhez is. Válassza a primahonlap.hu csapatát!