A Ferihegy parkoló sok mindenben kiszolgál

By | 2016. február 13. szombat
Jól megszervezett a Ferihegy parkoló

Jól megszervezett a Ferihegy parkoló

Vannak olyan úti célok a világban, amelyeket a legkönnyebben egy repülővel tudunk elérni. Ehhez gyakran fel kell menni egészen a fővárosig, mert sok járat csak onnan indul. Amikor saját autóval megyünk, akkor nem kell aggódnunk, mert a Ferihegy parkoló olyan lehetőségeket biztosít, amelyekkel teljesen meg lehetünk elégedve. Az egész napon és éjszakán át őrzött parkolóból légkondicionált buszok visznek át minket a több mint két kilométerre lévő reptérre.

Mielőtt beszállunk, egy nagyon kevés adminisztráció vár ránk, amit azonban érdemes lehet betervezni a menetidőbe, hogy biztosan ne legyünk késésben. A Ferihegy parkoló esetében helyben megoldható a bőröndfóliázás, amivel akár pénzt és időt is spórolhatunk a beszállás esetén, ezért nem érdemes kihagyni.

Amennyiben úgy érezzük, hogy kedvenc autónknak kijár a kényeztetés, akkor bizonyos összegért igénybe vehető a Ferihegy parkoló kocsikozmetika szolgáltatása, aminek hála, amikor visszaérünk, egy teljesen tiszta jármű fog várni minket, letakarítva a sok kosztól és portól.