Az ESE kávépárna átmérője 44 milliméter

By | 2016. február 13. szombat
Az ESE kávépárna finom

Az ESE kávépárna óriási találmány

Napjainkban már a kávéfőzőkből is egyre modernebbeket lehet kapni, hiszen a kotyogós típust a mérnökök továbbfejlesztették. Talán az ESE kávépárna elkészítéséhez használt gépezet az egyik legmodernebbnek mondható masina, ami az egész piacon megtalálható.

Ezekről a gépekről azt kell tudni, hogy árammal működnek, ugyanakkor egyáltalán nem fogyasztanak sokat. Az ESE kávépárna elkészítése roppant egyszerű, mivel a kis kapszulát csak bele kell helyezni a gépbe és már főhet is a finom reggeli frissítő. A Cafeme webáruház kétféle átmérőjű párnácskákat kínál, az egyik 60 milliméteres és Senseo gépbe jár, míg a 44 mm-es ESE kávégépbe való.

Ezek a kis párnácskák könnyedén elkészíthetőek, mert csak a helyükre kell behelyezni és egy gombot kell megnyomni. Az ESE kávépárna sokféle ízben kapható a fent is említett webshopban, amit a www.cafeme.hu címen érhet el. Kiszerelés is több van, a 36-tól egészen 150 darabosig. Az ESE kávépárna gyártásával is sok márka foglalkozik, ezért ezek íz világa szintén különböző.