A fogpótlás megéri az árát

By | 2016. február 13. szombat
A fogpótlás sokszor jól jön

A fogpótlás sokszor jól jön

A fiatalok sokszor szeretnek nagyon veszélyesen élni és szórakozni. Előfordulhat, hogy egy ilyen alkalommal akár a fogaik látják kárát az egész dolognak. Egy egyszerű kis viccelődésnek is lehet fogpótlás a vége. Szerencsére a modern technikai eszközök már igazán élen járnak ezen a téren is. Nem kell attól tartanunk, hogy többet nem fogunk teljes mosollyal nevetni, mert akár hetvenkét óra elteltével már egy teljesen új foggal büszkélkedhetünk.

Egy már több mint hatvan éves tapasztalattal rendelkező cég legalább százezer nagyon hálás pácienssel büszkélkedhet, akik tudják, hogy a fogpótlás egy jó választás volt a számukra. Maga az eljárás nagyon egyszerű és igazán gyors. Természetesen felmerülhet a kérdés, hogy mennyibe kerül, de az ár-érték arány olyan, ami teljesen ideális.

Az annyira elterjedt protézisekkel ellentétben egy ilyen fogpótlás olyan ki nem vehető, teljesen rögzített elemeket biztosít, amelyek szinte azonnal terhelhetővé is válnak. Amennyiben úgy érezzük, hogy örömmel kipróbálnánk egy ilyen beavatkozást, akkor nincs értelme habozni.