Zongora szállítás biztonságosan és korrekt áron

By | 2023. augusztus 2. szerda

Pianínóval, azaz zongorával nem sokan rendelkeznek az otthonukban, viszont azok, akik igen, bizony eléggé nagy feladat elé vannak állítva egy költözés során. A zongora szállítás mégis könnyen megoldható, persze a megfelelő segítség bevonásával.

Ez a feladat ugyanis nem kétkezes, de nem is négykezes műfaj, hiszen a súlya és mérete sem olyan, mint a megszokott holmiké. Nem csupán a pianínó szállítása, hanem annak megmozgatása is a legnehezebb feladatok közé tartozik.

Szerencsére létezik olyan profi csapat, amelyiknek a szolgáltatásai közé tartozik a zongora szállítás, Budapesten és vidéken egyaránt. A Simon Speed rakodó és fuvarozó szakemberei összeszokott, megbízható csapatot alkotnak, akiknek nem számít akadálynak még egy ilyen nagy figyelmet és tudást igénylő munka sem.

A hangszerek sérülékeny, érzékeny tárgyak, de a vállalkozás profi szakemberein a zongora szállítás sem fog ki. A rájuk bízott hangszer épségben és teljes biztonságban fog a kijelölt helyszínre megérkezni, ráadásul abszolút korrekt áron.