A Xiaomi note 4 típus egyre kedveltebb

By | 2018. március 6. kedd

Xiaomi Note 4

Köztudott dolog, hogy ma a mobiltelefonok gyártói főleg kínai és koreai eredetűek. A kínai piac a világ legnagyobbjai közé tartozik, ezzel a Xiaomi is része az óriási mobilkészülék gyártóknak. A gyártó számos jól sikerült típussal büszkélkedhet, amelyek között a Xiaomi Note 4 az egyik legsikeresebb változat. Miért?

A kínai gyártó folyamatosan igyekszik a több nagy konkurens előtt járni azzal, hogy a készülékeit mindig egy kicsit erősebb hardware elemekkel építi meg, valamint az esztétikára és ergonómiára rendkívüli hangsúlyt fektet. Ezekkel a tényezőkkel a Xiaomi Note 4 jelentősen alacsonyabb áron érhető el, a többi hasonló tulajdonságokkal rendelkező konkurens készülékhez képest.

A Xiaomi Note 4 készülék 5,5” méretű FHD kijelzője tű-éles képet biztosít, valamint az átlagosnál erősebb akkumulátora nagyon hosszú készenléti időt nyújt. Ki ne szeretne egy ilyen paraméterekkel megáldott telefont? Ha Ön igen, látogasson el a puremobile.hu webáruházba! A jó hír, hogy az alacsony ár mellett, teljes körű garanciát is kap a készülékhez.