A Xiaomi mobil ismerős nevei

By | 2017. szeptember 2. szombat

Xiaomi mobil

A mobiltelefonok generációinak követése nem egyszerű. Így egyes okostelefon gyártó vállalatok olyan megnevezésekhez kapcsolják a saját termékeik nevét, amelyről tudják, hogy már ismerik az emberek. A Xiaomi mobil azt a fajta kiskaput használja ki a megnevezések terén, amelyre nem létezik szabadalom.

Vagyis a szériáinak az erősségét nem komplikált számsorokkal vagy fantázianevekkel azonosítja, hanem egyszerű számokkal, 5, 6 stb. A szám mellé tett S jelző annak felső kategóriáját jelöli, a Plusz pedig annak az illető szériának a nagyobb kiadására utal. Ezeket a megnevezéseket az emberek jól ismerik, ezáltal valamiképp úgy érezhetik, hogy ez a fajta mobil megfelel majd az elvárt igényeiknek

A Note megnevezés is ismerősen csenghet, ami általánosságban összekapcsolódik az okos tollak használatával, a mobil használata során. Itt erről nincs szó, de a Xiaomi mobil előszeretettel használja fel. A Mix termékekkel, mint ahogyan a neve is arra utal, az előzőekben használt tulajdonságok egyfajta keverékét vásárolhatja meg.