iTan: akár az otthonában is elférő szolárium kabin!

By | 2017. szeptember 1. péntek

iTan szolárium

A szakemberek rengeteget vitáznak arról, hogy mennyire egészséges a szolárium használata. Az utóbbi években sokan emeltek szót a mesterséges barnulás ellen, azt állítván, hogy rossz hatást gyakorol a bőrre. Pedig ez nem feltétlenül igaz, hiszen a mérsékelt napozásnak rengeteg előnye van a Hollandimpex.hu szerint is. Először is, képes csökkenteni a cukorbetegség, a szklerózis multiplex és a rák kialakulásának valószínűségét. Másodszor, a lélekre is jó hatást gyakorol a csövekből áradó fény.

Manapság az a divatos, ha egy hölgynek napbarnított a bőre, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy otthonra is beszereznek egy szoláriumot. Az iTan nevű gép akár otthonra is megvásárolható. Nemcsak barnítani képes, hanem le tudja játszani a megadott zeneszámokat is. A benne lévő vibrációs talp segít a relaxálásban. A Hollandimpex.hu oldalán talált információk alapján 58 darab, igen hosszú szoláriumcső van benne, ami a barnulás szempontjából nagyon előnyös. A tetején található ventillátor gondoskodik a hűtésről.

Légbefúvó nyílások is vannak rajta. A külső plexiburkolat megvédi a gépet a sérülésektől. Részben rozsdamentes acélból készült. A rajta lévő LED-háttérvilágítás is nagyon stílusos. A kezelése igen egyszerű, hiszen csak néhány gomb található rajta. A Start megnyomásával elindul a készülék, a Stop gombbal pedig leáll. Lehetőség nyílik a ventillátor szabályozására. A Hollandimpex.hu weboldal szerint a kabin digitálisan jelzi ki a pontos időt. Akár egy szalonban is lehetséges a használata. Akkor sincsen gond, ha inkább más típusú készülékre vágyunk, mert a vállalat rengeteg, kiváló minőségű gépet forgalmaz.

Abban az esetben vagyunk előnyben, ha német vagy holland származású szoláriumot szeretnénk venni. Mivel a Hollandimpex.hu csapata hosszú távú együttműködésre törekszik, ezért számtalan esetben van lehetőségünk a tőlük való segítségkérésre. A szakemberek szívesen adnak tanácsot, illetve szervizelésre is vállalkoznak. Munkanapokon 24 órán belül házhoz mennek a szükséges javítások elvégzése érdekében.