Wendy az agárkutya imádja új, sporthoz kifejlesztett ACANA COBB CHICKEN & GREENS tápját.

By | 2017. július 18. kedd
ACANA COBB CHICKEN & GREENS

ACANA COBB CHICKEN & GREENS

Mindig vidéken laktam, de a kutyavállalás nagyon sokáig nem foglalkoztatott. Amikor a gyermekeim már eléggé megnőttek, a fejükbe vették, hogy kutyát szeretnének. Addig – addig nyüstöltek vele, hogy végül a férjemmel közösen rábólintottunk. A következő hétvégén kocsiba is ültünk, és elmentünk a legközelebbi állatmenhelyre.

Én személy szerint egy labradort, vagy hasonló gyerekbarát kutyát szerettem volna, de a lányaim határozottan döntöttek egy agár szuka kutya mellett. Így hát úton voltunk haza Wendyvel. Még a hazaérkezésünk előtt körbetelefonáltam néhány agártartó ismerősömet, hogy ki milyen tápot ad házi kedvencének. Szinte mindenki az Acana Cobb Chicken & Greens szárazeledelt ajánlotta, hazaérkezés után egyből nekiláttam a táp átolvasásának.

Már azzal a ténnyel meggyőző volt, hogy 60%-os hústartalommal rendelkezik, ami kétszer annyi, mint más prémium kutyatápokban. További jó pont volt, hogy nem tartalmaz glutént, gabonaféléket, amire nagyon sok tenyésztett kutya allergiás. Az Acana Cobb Chicken & Greens kutyatápot Wendy imádja, rengeteg energiája van, alkalomadtán részt veszünk agár versenyeken, ahol kimagaslóan teljesít. A versenyeken is mindig mondani szoktam, hogy akinek sportkutyája van, annak a legjobb választás az Acana Cobb Chicken & Greens szárazeledel.