Vízálló cipő speciális membránnal

By | 2022. február 16. szerda

Egy lábbeli vonásait sokféle igény határozhatja meg. Akik sokat tartózkodnak a szabadban, egyértelműen indokolt a megfelelő minőségű vízálló cipő beszerzése. Manapság ez a védelmi funkció már szorosan összefügg a divat által diktált elemekkel, így nem csupán a lábunkat tudhatjuk biztonságban egy ilyen darab viselésével, de a megjelenésünk is előnyös lehet általa. Azért, hogy a vízálló cipő valóban ellenállóvá váljon a csapadékkal szemben, különböző anyagmegoldások felelnek.

Az impregnált bőr mellett, az úgynevezett GORE-TEX membrán gondoskodik a védelemről, ami a lábbelik felső része és a bélésanyag közé kerül beillesztésre. A lábunk ezáltal száraz marad, még a legcsapadékosabb időjárás során is. Bátran nekiindulhatunk, hogy felfedezzük a közeli tájat, a kirándulások gondtalanul telhetnek el a kissé kiszámíthatatlan őszi szezon idején is. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy egy vízálló cipő is igényli a folyamatos karbantartást. Érdemes figyelmet szentelni az ápolására és a megfelelő impregnálására.

A fiatalos és egyedi Bugatti

A kilencvenes években egy addig csupán felsőruházatot gyártó márka sikeresen felhívta magára a figyelmet az egyedi formatervezésű cipőivel. A Bugatti innentől kezdve a minőségi női és férfi lábbelik egyik jeles képviselője lett. Azóta különböző szekciókra váltak szét a lábbelik, így célirányosan juthat hozzá mindenki a számára ideális modellhez. A Bugatti a Business kollekcióval a klasszikus vonalat képviseli, ezért az üzleti megjelenés egyik közkedvelt márkájává lépett elő.

A Casual a mindennapi öltözet közkedvelt kelléke, a Moccassin pedig szintén a kényelemre épít, méghozzá a legegyszerűbb formában: a cipők bebújósak, így nem kell bajlódnunk a fűzőkkel. A Comfort a szélesebb lábboltozattal rendelkezőknek kínál optimális alternatívát, a Bugatti-tex pedig 100%-ban vízálló típus, amit lélegző membránnal láttak el. Bármelyik termék szerepeljen az igényeink fókuszában, a minőségre és persze az elegáns megjelenésre biztosan nem lesz panaszunk.