Varázslatos illatával hódít az eau de toilette

By | 2018. április 7. szombat

Eau de toilette

A hozzáértők tudják csak igazán, hogy a parfümök között nem csupán illatban és márkában vannak különbségek, hanem a koncentrációkat illetően is.

Nem mindegy, hogy a hölgy vagy úriember az eau de toilette vagy eau de parfum mellett dönt. Az egyik leggyakoribb típus az eau de toilette. Ez kevesebb illatanyagot tartalmaz, jellemzően 10%-ot. Ezért ez a könnyedebb parfümfajtának tekinthető. A koncentrációja miatt az eau de toilette olcsóbb, de illata így is órákon át érezhető. Sokan használják ezt csak esti alkalmakra. Az eau de toilette mellett ott van az eau de parfum. Talán ez az egyik leggyakoribb és legnépszerűbb parfüm koncentráció, amelyik 20%-ban tartalmaz illatanyagot.

Egyes fajták annyira kellemesen erősek, hogy az illatjegyek akár 24 órán át is kitartanak. Ezért ezek roppant alkalmasak egész napi használatra. Az eau de toilette a férfiak és a nők körében is nagyon elterjedt. Akik nem szeretik az erős illatokat, gyakran választják ezt. Számos fajta vásárolható meg a parfumcenter.hu webshopból.