Késkészlet szeleteléshez, hámozáshoz

By | 2018. április 6. péntek

A mesterszakácsok is esküsznek az éles pengékre. Még a legegyszerűbb ételeket is könnyebb lesz elkészíteni, ha van a konyhában egy több darabból álló, pengeéles késkészlet. A darabolás és a hámozás gyerekjátéknak számít a Homes webshopban található rozsdamentes pengékkel.

Ezek az eszközök felbecsülhetetlennek számítanak a hozzáértő kezekben. Természetesen nagyon sok múlik azon, hogy mennyire tehetséges a szakács vagy a szakácsnő, de az biztos, hogy életlen késekkel nem lehet dolgozni. A kínálatban található többféle késkészlet is, amelyek eleget tesznek a vásárlói igényeknek. A japán Santoku késeket a japán séfek használják, amik már világszerte elterjedté váltak, az előnyös kialakításuknak köszönhetően.

Egészen autentikus darabok is szerepelnek a kínálatban, amelyek bambusznyéllel készültek. Természetesen a késkészlet ezek kívül tartalmaz másfajta darabokat is, mint az univerzális, illetve a kenyérvágó kés. A hámozó kést is biztosan gyakran fogjuk használni, amit ennek ellenére csak ritkán kell megélezni.

A minőségi késkészletből nem hiányozhat az élező sem, amivel ismét borotvaéles pengéket varázsolhatunk. A különleges tartók nemcsak praktikusak, hanem remekül néznek ki. A megfelelő színt kiválasztva, dizájnelemnek is megfelel a konyhában ez a dekoratív késkészlet. A Tefal, Berlinger Haus és a Lamart olyan késeket gyárt, amelyek egy egész életen keresztül használhatóak, a nemesacél és a kerámia pengéknek köszönhetően. Lepjük meg magunkat ezzel a nagyszerű késkészlettel, aminek mindennap hasznát fogjuk venni!