Színes, strapabíró ugrálóvár otthonra

By | 2019. június 7. péntek
ugrálóvár otthonra

Ugrálóvár otthonra

A mozgás mindenkinek rendkívül fontos és ehhez meg kell teremteni minden feltételt. A kertes házaknál a mókázás az udvaron bármikor megvalósítható, csúszdákkal, kicsi házikókkal. Cégünk minőségi játékai között a kerti, mozgásfejlesztő játékok is megtalálhatóak. Jól jön egy ugrálóvár otthonra, amit a többgyerekes családok tudnak igazán kihasználni.

A felfújható ugrálóvár otthonra szabott változatai sokkal kisebbek, mint a vidámparkok, gyereknapi ünnepségek, fesztiválok vagy játszóházak típusai. De egy-két dolgot érdemes figyelembe venni vásárláskor, ami mindkét típusnál adottak kell legyenek ahhoz, hogy igazán jó minőségről beszélhessünk.

Az anyag nagyon erős és duplán varrott, tesztelt és bevizsgált termék kell legyen, ami megfelel az Európai Unió követelményeinek. Rendszerint jár az elektromos ventilátor és pumpa, ami tolja az anyagba a levegőt. Az ugrálóvár otthonra kimondottan 3 év felett javasolt, amikor a gyereknek már stabil a mozgása és van egyensúlyérzéke, így nem érheti baleset.