Robo Kaméleon gyorsan meghódítja a kicsik szívét

By | 2021. május 21. péntek

A vadon élő állatok megfigyelése hihetetlenül érdekes, mert mindegyiküknek megvannak a maga jellemzői, képességei és életmódja. Vegyük például azt az állatot, ami megváltoztatja a színét, alkalmazkodik a környezetéhez, villámgyorsan vadászik és még a szemét is tudja forgatni. Mindezekre a Robo Kaméleon is képes!

Az izgalmas és szórakoztató játék sok pozitív élményt hoz a gyermekek életébe. A távvezérléssel működő termék három szakaszban vadászik: megközelíti a célt, majd megcélozza és elkapja a csalit. A Robo Kaméleon háta és feje különféle színekben világít, a farka mozog, a szemei pedig forognak.

A játék robot összes készségének megismerése felettébb szórakoztató lesz a gyermeknek, de a felnőtteket sem hagyja hidegen. A teljes készlet tartalmazza magát a robot kaméleont, 1 távirányítót és 4 darab képet, ami a csali rovarokat ábrázolja. A csomagban természetesen a játék menetét leíró utasítás is helyet kapott. A Robo Kaméleon a 3 évesnél idősebb gyermekeknek készült. Ez az interaktív játék sokáig a kis lurkók kedvence marad.