Baba ekcéma krém vegyszermentes összetételben

By | 2021. május 24. hétfő
baba ekcéma krém

Baba ekcéma krém

Sok szülő ijedtséggel tapasztalja, hogy a csecsemőjén kisebb-nagyobb piros, olykor hámló foltok jelennek meg. Ezek ráadásul a nedvességtől még erősebb színűek, ami fokozott aggódást válthat ki. A baba ekcéma krém ezeket a foltokat nemcsak megszüntetheti, hanem meg is előzheti. Egy ilyen krém megválasztásánál különösen fontos az összetétel.

Az ekcéma elsősorban az érzékeny bőrűeket érinti, ezért semmiképpen nem szabad olyan termékeket alkalmazni rá, amelyek még jobban kiszárítják a piros foltokat. Szintén kerülni kell a szteroidos készítményeket, amik sajnos csak rövid ideig hatásosak. A HerbArting baba ekcéma krém teljesen természetes, sem vegyszereket, sem pedig szteroidokat nem tartalmaz. Tökéletes az ekcémás baba bőrére, napi szinte alkalmazható, hiszen nincsenek mellékhatásai.

Ez a baba ekcéma krém a gyógynövények erejével ápolja a kicsik bőrének védőrétegét, ami így mindig megfelelően hidratált és irritációktól mentes lesz. A kellemes, gyorsan beszívódó kozmetikum a nagyobb gyermekek, sőt, felnőttek esetében is kiválóan alkalmazható az ekcéma kezelésére.