Nyugdíj előtakarékosság a tervek megvalósításáért

By | 2020. február 19. szerda
nyugdíj előtakarékosság

Nyugdíj előtakarékosság

Gyakran álmodozik arról, hogy majd egyszer gyönyörű távoli tájakra fog utazni, hogy nyugdíjas korában a bakancslistáján szereplő terveit megvalósítja? Ha az egészsége megengedi majd, akkor megteheti, mert a nyugdíj előtakarékosság erre kiváló lehetőséget nyújt. Amennyiben most gondos tervezésbe kezd és kellő ráfordítást végez, akkor minden bizonnyal nyugodt és anyagilag megalapozott nyugdíjas éveket fog élni.

Jó dolog a nyugdíj előtakarékosság, mert nagyon kifizetődő befektetés és megfelel a törvényi előírásoknak. Garantált hozama van, ha a helyzet úgy hozza, ráadásul szüneteltethető és 20% állami támogatás szintén jár hozzá.

De minden további tájékoztatás megtalálható a nyugdíj előtakarékosság felől a nyugdijtakarekossag.hu weboldalon. Informálódjon, tudjon meg mindent a lehetőségről, mielőtt döntene! Azt is tartsa szem előtt, hogy a befizetett összeg nem veszthető el, hanem örökölhető, ami azt jelenti, hogy a gyermekei vagy a kedvezményezett személy hozzájuthat, ha valami történne. Tervezze már most a nyugdíjas éveit!