A nevelő hatású LÜK füzetek

By | 2018. március 22. csütörtök

LÜK füzetek

Manapság a játékgyártók számtalan, a gyermekek képességeit fejlesztő termékeket dobnak piacra. Szinte lehetetlen dönteni a temérdek ajánlat között. Kiemelkedőek az elismert LÜK füzetek, amelyeknek az alapja az örömteli tanulás. A kicsiket játékosan segíti a különböző ismeretek elsajátításhoz és még az idő múlásával sem válnak unalmassá a gyakorlatok.

Lényeges, hogy ezen gyakorlatok elvégzése során, a kicsik sikerélménnyel gazdagodjanak, ezáltal elégedettek lesznek, hiszen képesek voltak megoldani a kihívást. A LÜK füzetek szórakoztatóak és változatosak, különböző példányok állnak rendelkezésére. Egyszerre ébreszt kíváncsiságot a csemetékben és motiválja őket.

Ezáltal az apró tanítványok nemcsak hatékonyan, de sokoldalúan fejlődnek. A LÜK füzetek közül a legkisebbeknek a Bambino ajánlott, ami főleg ábrákat és formákat tartalmaz. A Mini a 4-5 éveseknek javasolt és egészen 12 éves korig találni különféle változatokat. Ezen gyakorlatok fejlesztik a koncentrációképességet és felkészítik a csöppségeket az iskolára.