Akadnak itt arany nyakláncok is.

By | 2018. március 14. szerda
arany nyakláncok

arany nyakláncok

Van úgy, hogy csak egy valóban nívós, nem túl olcsó ajándékkal lehet kifejezni azt, hogy mit is érzünk a másik iránt. Ilyenkor nem érdemes elaprózni a dolgot, és valamilyen kisebb halra rámenni, “ráúszni”: ha olyan nőről van szó, aki szereti az ékszereket, akkor a szerelmünket érdemes arany nyakláncok formájában kifejezni! Az alábbi honlapot a leendő vásárlónak mindenképpen érdemes alaposabban is átnéznie: http://kincseshaz.hu/termekek/noi-arany-nyaklancok-nyakekek

Miért pont a Kincsesház, ha arany nyakláncok kerülnek szóba?

Azért gondoljuk azt, hogy a kaposvári Kincsesház (mind a Smaragd Kincsesház, mind a Zafír Kincsesház) lehet az az üzlet, ahol Ön rá tud lelni a megfelelő arany nyakláncra, mivel az érdeklődők a Kincsesház esetében nagyon széles választékkal tudnak számolni, ahol aztán mind mennyiség, mint ár tekintetében bőven akad mozgástér. Nem feltétlenül kell ecsetelni, hogy egy majd’ 400 ezer forintos nyaklánc (mely gyönyörűen megmunkált 14 karátos sárga- és fehéraranyból készült) milyen kiváló ajándék lehet bármely nő számára; ám ha a férfinak nincsen ennyi elköltendő pénze, akkor ennél jelentősen kisebb összegből is ki lehet hozni egy szép, nívós nyakláncot.

Miként lehet vásárolni, rendelni a Kincsesháztól?

Több lehetőség is a vásárló rendelkezésére tud állni. Kaposváron személyesen két helyszínen lehet megtalálni a Kincsesház valamely üzletét, ám aki egy arany ékszer megvételéért nem látogatna el a somogyi megyeszékhelyre, annak ott van a netes rendelési lehetőség, melynek keretében webáruházon keresztül lehet a kinézett darabot házhoz kérni. Az webshopos megrendelésnél lehetőség van utánvéttel is rendezni az adott ékszerért fizetendő összeget, így ha valaki nem szeretné utalással kiegyenlíteni a számlát, annak a készpénzes fizetési módozat még mindig a rendelkezésére tud állni.

Milyen egyéb ékszereket lehet még fellelni az üzletben?

A Kincsesház csakis aranyból készült ékszerekkel foglalkozik, immáron több, mint húsz éve. A kínálatban a nyakláncokon felül arany medálokat, aranyból készült gyűrűket, fülbevalókat, karláncokat, bokaláncokat is meg lehet találni – tehát tulajdonképpen mindent, ami csak aranyból verve ékesíthet egy nőt vagy egy férfit. Ezen felül a cég használt ékszerek értékesítésével, kereskedelmével is foglalkozik, ahogyan ékszerek javításával is!