Mit vegyünk motoros műanyag redőnyök helyett?

By | 2019. július 16. kedd
motoros műanyag redőny

Motoros műanyag redőny

Manapság már nem kell kézzel mozgatnunk a redőnyöket, ami különösen akkor lenne nehéz, ha nagyobb felületről van szó. Hiszen a motoros műanyag redőny megvásárlása már nem számít luxus beruházásnak. Bármelyik redőnyt motorossá tehetjük, legyen az alumíniumból vagy műanyagból, új típusú műanyagból vagy fából.

Csak annyi a lényeg, hogy a lamellák lécei elcsúszás-gátlóval legyenek felszerelve. A motoros műanyag redőny helyett, ajánlatos alumíniumot vásárolni, mert kedvezőbb az ár-érték aránya. Az utóbbi esetében választhatunk külső tokos, vakolható tokos és ráépített tokos rendszert.

Minden tokos rendszerre jellemző az esztétikus megjelenés. Az alumíniumból készült élettartalma hosszú évekre tehető. A motoros műanyag redőny és az alumínium változatra minimum 5 év a garancia.

Természetesen ez függ a motor típusától is. A motoros műanyag redőnyök túlnőtték a hagyományos társaikat. Az általuk nyújtott élményt még rengeteg további lehetőséggel lehet fokozni. A kényelmi kiegészítők is széles választékban kaphatóak.