Erős szövésű a kültéri szövet

By | 2019. július 16. kedd
Kültéri zövet

Kültéri szövet

Manapság a kerti bútorok és különféle kiegészítők óriási választékával találkozunk. A kültéri szövet használható terítőként, párnaként, de ha megfelelő szövésű, akár árnyékolóként is. Általában jó szín- és formatartó, de ami fontosabb, hogy a kültéri szövet víztaszító.

Ez azt jelenti, hogy cseppálló vagy teljesen vízhatlan. Otthoni használatra a cseppálló változat megfelelő, hiszen ez elbírja a kisebb esőt, a harmatot és azt is, ha esetleg valamilyen folyadék ráborul. Ez utóbbi nem ritka, ha társaság van jelen, de családon belül sem.

Ahol pedig gyermekek vannak, ott mindennapos dolog. Ezért ilyen helyzetekre a legjobb a kültéri szövet, ami nem issza be a nedvességet. Ezeket a megoldásokat az ipar, gyakran a természettől tanulja, hiszen nem véletlenül tanulmányoz mindent.

A természetben, a növény és állatvilágban nagyon sok olyan megoldás van, amit ellestünk és beépítettük a magunk által használt dolgokba. A különféle szövésű textíliák és ezek anyagai lehetővé teszik azt, hogy védekezzünk az eső ellen.