Mit tartalmaz valójában az emelt informatika érettségi felkészítés?

By | 2021. január 31. vasárnap
emelt informatika érettségi felkészítés

Emelt informatika érettségi felkészítés

Nem csupán a Microsoft Office-ból kell felkészüljön az, aki az emelt szintű informatika érettségire készül, hanem egy bonyolultabb programozási feladatot is el kell végezzen. Nem csoda hát, hogy az emelt informatika érettségi felkészítés rengeteg mindenkinek elengedhetetlen. Aki úgy érzi, hogy még az alapokkal sem boldogul, biztosan jól jár, ha esélyt ad ennek.

Amikor a Microsoft Office sem tartozik a diák kedvenc tantárgyai közé, illetve a programozási feladattól is nagyon fél, biztos, hogy nagy segítségére lesz az emelt informatika érettségi felkészítés. De valójában mit is takar az emelt informatika érettségi felkészítés?

A legfontosabb része az egész folyamatnak a programozási nyelv megismerése, az alapok elsajátítása, az egyszerű adattípusokkal való megismerkedés, illetve a kódolási, szerkesztési eszközök elsajátítása. Lehet, hogy az emelt informatika érettségi felkészítés így nehézkesnek tűnik, de minden óra elteltével egyre világosabbá válik az egész. Akinek programozás tanárra van szüksége, nyugodtan látogasson el a c-programozas.hu oldalra!