Minden cseppet megér a tequila ár

By | 2017. július 25. kedd

Az ízében van Mexikó

Egy csipetnyi só, egy korty ebből a tüzes mexikói nedűből és rá egy szelet citrom, máris megalapoztuk a parti hangulatát. A tequila ár elkezdett egyre lejjebb esni, viszont a minőség még mindig tartja azt a szintet, amit már megszokhattunk ettől a nagyszerű italtól.

Már maga a fogyasztása is betudható egy külön rituálénak, ami nagyon szórakoztató szokott lenni a megfelelő társaságban. Semmihez sem hasonlítható aromájával elhozza nekünk azt a temperamentumot, ami jellemzi a mexikói kultúrát.

Az íze mellett, a népszerűségét annak a bizonyos kukacnak is köszönheti, amit az üvegbe rejtenek. Ám ez csak egy nagy tévedés, ugyanis az eredeti tequilába nem kerül kukac, viszont sok európai gyártó így reklámozza az italát. A szintén mexikói mezca az, ami ezt csábító ínyencséget hordozza magában.

Kukac, ide vagy oda, a tequila ár minden cseppjét megéri kifizetni, mert olyan ízeket tapasztalhatunk meg, amelyeket máshoz nem lehet hasonlítani. A kínálatunkban szerepelnek olyan ritkaságok, amelyeknél érdemes figyelni a tequila ár változását, mert gyakran kedvezményesen lehet hozzájutni egy üveghez.