Milyen porszívóhoz válasszon Lux porzsákot?

By | 2017. március 6. hétfő

Lux porzsák

Aki háztartást vezet, annak nem újdonság, hogy minden gépet a hozzá gyártott alkatrésszel kell ellátni. Így például ha Lux porszívója van, akkor a Lux porzsák a megfelelő választás, hiszen az utángyártott, illetve az univerzális termékek nem biztos, hogy megfelelően el tudják látni a feladatukat. A több nem mindig jobb. Egy termék vagy alkatrész hiába képes arra, hogy több típusú gépet kiszolgáljon, ha ez esetleg a minőség rovására megy.

Nincs két egyforma porszívó, nem véletlen, hogy egy márkán belül is minden típusnak külön neve van. Vannak kisebbek, nagyobbak, más a külső design, eltérő a teljesítmény. A Lux porzsák kiváló minőséget képvisel, de nem ajánlott más márkájú porszívóhoz, hiszen attól, hogy a zsák csatlakoztatásának módja megegyezik, még nem biztos, hogy a többi követelménynek is megfelel.

Ha például a Lux porzsák túl nagy a porszívóba, akkor nem tudja kihasználni a teljes űrtartalmat, ha pedig túl kicsi, akkor a porszívó teljesítménye maradhat kihasználatlan. Az anyaghasználat sem mindegy. Sok típus van, amihez kapható hagyományos papír porzsák, mikroszálas vagy környezetbarát anyagból készült termék, de mindegyik a készülék méretének és teljesítményének megfelelően van ki alakítva.

Így ha egy Lux porzsákot másik porszívóba helyez el, akkor hiába a jó minőség, hogyha nincs összehangolva a termék a porszívóval, akkor csökken a gép hatékonysága, sőt akár komoly kárt is okozhat. Ez az árakon is látszik, ugyanis egy utángyártott Lux porzsák nyilván olcsóbb, mint a gyári termék, de nem biztos, hogy megéri ezen spórolni, ha emiatt nem tudja kihasználni a porszívó teljesítményét.