Miért pont bokrosgomba őrlemény?

By | 2018. április 25. szerda

Bokrosgomba őrlemény

Biztosan hallotta már azt valakitől, aki nagyon odafigyel az egészségére, hogy mindenképpen megéri áldozni arra, hogy minden szükséges tápanyag bejusson a szervezetbe, amire annak szüksége van. Mindez nem véletlen: nem élünk ideális világban, így aztán az ételeink, melyeket fogyasztunk, az italaink, melyeket megiszunk, ezek összességében nem tartalmaznak minden anyagot, melyre a testünknek szüksége van. Ezen a ponton kerül képbe a bokrosgomba őrlemény, melyet az alábbi linket lehet megrendelni: http://natker.hu/products/10/11/bokros-gomba-grifola-frondosa

Miért pont bokrosgombát rendeljünk?

A bokrosgombát Japánban úgy ismerik, mint a „táncoló gombát”, régen ugyanis olyan értékes volt ez a gomba, hogy aki rálelt az erődben, az örömében táncre perdült. A bokrosgomba értéke pénzben kifejezve már nem ostromol olyan magasságokat, mint egykor; ennek azonban esetünkben örülni lehet, hiszen mindez azt jelenti, hogy a bokrosgombát bárki meg tudja vásárolni, nem kell hozzá Krőzusnak lenni. De ez még nem válasz arra, hogy miért pont ezt a gombafajtát érdemes megvenni, fogyasztani! Kivonatként vagy őrleményként Japánban például medicinaként, gyógynövényként használják fel, nyilván nem véletlenül.

A bokrosgomba számtalan betegségre, egészségügyi problémára jó

A bokrosgombában előforduló úgynevezett béta glükán aktiválja a fehérvérsejteket, a makrofágokat, melyek képesek elpusztítani az ember szervezetébe betörő azon mikroorganizumusokat, melyek a betegségek vagy éppen a rákos sejtek kialakulásáért felelősek. Vizsgálatok igazolják azt, hogy a Maiteke (ez a bokrosgomba japán neve) szabályozni képes a vérnyomást, a vércukor- és inzulinszintet, hatással tud lenni a zsíranyagcserére, a koleszterin és triglicerid szintjére. Zsírbontó hatása kiváló segítséget tud nyújtani mindenféle fogyókúra esetén.

Hol célszerű beszerezni a bokrosgombát, és milyen mennyiségben?

A Natker webáruházában többféle kiszerelésben érhető el a termék: a 25 grammos alapváltozattól kezdve egészen a fél kiló pakkig bezárólag. (Minél nagyobb kivitel mellett dönt valaki, fajlagosan annál olcsóbb lesz végül a bokrosgomba grammja.) Ha valaki elnéz a Natker honlapjára, azt fogja látni, hogy a bokrosgomba bizony nem vihető el túl alacsony áron; ennek az az oka, hogy a gomba nagy értéket képvisel – ahogy az fent alaposabban ki lett fejtve. Mivel azonban nagyon hasznos táplálékkiegészítőről van szó, mindenképpen érdemes lehet élni vele!