TV2: Végtelem szerelem és Áll az alku

By | 2018. április 29. vasárnap

TV2 műsora

Egy fárasztó nap vagy hét után nincs is kellemesebb érzés, mint leülni a nappali foteljébe vagy kanapéjába, és bekapcsolni a televíziót. Mivel a TV2 évek óta fergeteges műsorokkal várja a nézőket, ezért sokan ezt a csatornát választják. Egyesek csak azért kapcsolják be a tévét, mert végre megnézhető a Végtelen szerelem legújabb része.

Az előző epizódban például ismét nem maradtak el a bonyodalmak, hiszen Zeynep észrevette, hogy Emir nem tud lábra állni és megpróbálja kihasználni a helyzetet. Mindezt tetőzi, hogy Asu ismét tovább szövi a szökési tervét, és megpróbálja rávenni az egyik ápolót, hogy segítsen neki. Ezen kívül, a TV2 népszerű műsora, az Áll az alku is visszatért a képernyőre. A nézők ismét örülhetnek Gundel Takács Gábor egyedülálló vetélkedőjének, amelyik 7 évvel ezelőtt is rengeteg mindenkinek a nagy kedvence volt.

Csak a szabályok és a játék menete a régi, minden más teljesen új. Megújult a díszlet és nagyobb lett a nyeremény is. A hatalmas összegeket rejtő táskák megint csak a szerencsés játékosokra várnak. A TV2 ezen műsora azért ellenállhatatlan, mert az öt legértékesebb táskában több mint 100 millió Ft van.