Legyen szakemberre bízva az ablak vasalat!

By | 2021. május 24. hétfő
ablak vasalat

Ablak vasalat

Emlékezhetünk még a jó öreg lakásokban használt fából készült, többszárnyú ablakokra, amiken keresztül éjszaka jól lehetett hallani és érezni, amint a hideg levegő áramlik. A modern termopán termékeknél ez már kiküszöbölt probléma, hiszen gyakran pont a túlzottan jó szigetelés okoz gondot. Ugyanakkor nem szabad elfeledkezni arról, hogy a nyitást és zárást, esetenként a bukóra történő állítást az ablak vasalat kiváló működése biztosítja.

Voltaképpen a műanyag burkolat alatt egy nagy gonddal összeállított fém karakterisztika húzódik, ami összehangoltan működik. A folyamatos igénybevétel és a gyakran nagy súlyból adódó terhelés ugyanakkor komoly megterhelést jelnet az ablak vasalatra. Nem meglepő tehát, ha időközönként némi korrekcióra és gondoskodásra szorul a rendszer.

Természetesen ezt nem szabad laikusként megpiszkálni, hiszen azzal csak több problémát okozhatunk. Amikor hasonló jellegű javításra van szükségünk, akkor az ablakdoktor.hu weboldal munkatársai örömmel állnak a rendelkezésünkre. Számukra nem okoz kihívást az ablak vasalat szerelése és a tökéletes működési mód visszaállítása.