Kömmerling, a német és magyar együttműködés

By | 2019. október 29. kedd
Kömmerling

Kömmerling

A különféle nyílászárók korszerűsödése a folyamatos fejlesztéseknek köszönhető, amelyeket az erre szakosodott vállalkozások hajtanak végre. A több mint 100 éve tevékenykedő Kömmerling nevezetű cég műanyag ablakprofilok gyártásával foglalkozik és a termékei magas színvonalat képviselnek.

A vállalat gyártósora Németországban található, innen származnak a már elkészült profilok, amelyeket magas szakértelemmel rendelkező, magyar munkaerő szerel össze hazánkban. A többrétegű, kitűnő hang- és hőszigetelő üveglapokkal ellátott speciális műanyag keretrendszer olyan minőségű nyílászárók kialakítását eredményezi, ami minden létező igényt kielégíthet.

A Kömmerling vállalat termékei számos magyar városban megtalálhatóak, így mi magunk is élhetünk a lehetőséggel, hogy az otthonunkba színvonalas ablakok kerülhessenek beépítésre. Az ügyfeleik igényeit figyelembe véve képesek mindenkinek azt adni, amire vágynak, hiszen egyedi nyílászárókat terveznek és készítenek el. A Kömmerling méltán lett ennyire népszerű.