Kedvező villanyszerelő árak

By | 2017. január 4. szerda

villanyszereloBudapesti székhelyű vállalkozásunk mindenféle villanyszereléssel kapcsolatos munkát vállal. Ebbe beletartoznak a villanyszerelő javítással kapcsolatos munkái, valamint a vezetékek beépítése is. Emellett a hétvégén is vállalunk SOS, valamint ünnepi ügyeletet is. Munkatársaink a telefonhívás beérkeztétől számított egy-két órán belül a helyszínre érkeznek.

A rendelés leadásakor fontos leírni a hibát, hiszen ennek ismeretében tudunk csak egy hozzávetőleges árat mondani. Az ár általában mindenkit érdekel. Nehéz előre megjósolni, hogy a villanyszerelő mennyi munkaórát tölt majd el a helyszínen, és mi mindent kell majd felhasználnia. Ezért mindig hangsúlyozzuk, hogy áraink hozzávetőlegesek. Munkaterületünk a főváros egész területe, valamint Pest megye is.

Kollégáink műszaki felszerelésükkel érkeznek a helyszínre, hogy üzemképessé tegyék az adott épület áramszolgáltatását. Néha a villanyszerelő áldatlan állapotokat talál, régi épületekben többszörösen egymáshoz nem illő összekapcsolásokat. Néha komolyabb és alaposabb javításra is szükség van, de ilyen esetekben, ha egy mód van rá, különösen ünnepek idején, mindent megteszünk, hogy a javítás megkezdéséig lehetővé tegyük a villanyáram-szolgáltatást.

Erre sajnos nincs mindig mód, de ez már tényleg nem a villanyszerelő hibája. Mi is tisztában vagyunk azzal, hogy mindenki szereti, ha házában zökkenőmentes az élet, de erre tényleg nincs mindig lehetőség. Amennyiben a helyszínre érkező villanyszerelő úgy találja, hogy a vezetékek komolyabb javítást igényelnek, és nem biztonságos ideiglenesen sem az áramszolgáltatás visszaállítása, úgy sajnos nem tehet semmit a javítás befejezéséig.